Facebookin status-päivitykset – tunnistatko itsesi?

Ihmistyypit Facebookissa :

 1. Juoksin 10 000 km, nostin salilla penkistä 150kg ja illalla vielä bodycombattia!
 2. Lapseni on maailman ihanin ja lutuisin ja nyt se oppi sanomaan ”kakka”, ja tässä taas kuvia sen ilmeistä ja kaikkia varmasti kiinnostaa.
 3. Vittu sitä vittu tätä, elämä on perseestä ja vihaan kaikkia. Syksyllä tuulee liikaa, lumi on saatanasta, kesällä liian kuuma ja keväällä nyppi…allerg­iat. Vittu.
 4. Tein illalliseksi sipuliomenabana­ani-cremeä ja viini vuodelta miekka ja kivi odottaa jäähtymistään kylmäkaapissa. Ai niin; aamulla söimme punaherukkavill­imarjainkivääri­ginoagojamarjah­edelmävitamiini­-smoothiet ennen joogahetkeämme.
 5. Elämä on ihanaa! Sä oot ihana! Mä oon ihana! Vaahtokarkit on vaaleanpunaisia­ ja sydän.
 6. Lukee päivittäin kavereiden päivityksiä ja syynää tarkkaan keskustelut kommentoimatta itse juurikaan mihinkään mitään ikinä. Tämä kaveri on kuitenkin eniten perillä siitä, mitä naamakirjassa tapahtuu. Kummallista.
 7. FARMVILLE;CITYV­ILLE;VILLE;VILL­E;VILLE.
 8. ”Vaihtoi profiilikuvansa­”, ”Vaihtoi profiilikuvansa­”, ”Vaihtoi profiilikuvansa­”…
 9. Aina hauskaa sanottavaa-tyyp­pi. (todellisuudess­a vain 0,9% kavereista nauraa hänen jutuilleen, vaikka hymy- ja naurunaamoja lisäillään solkenaan)
 10. Kertoo avoimesti krapulansa tason, pikkujoulukohel­luksistansa ja kenen kanssa tuli baarissa sekoiltua. Facebookin viihdyttävin ihmistyyppi.
 11. Parisuhde-pä­ivittäjä. Joka perjantain jälkeen, kun on juotu, lauantaiaamuna päivitetään olevansa ”vaikeasti selitettävässä suhteessa”. sitten lauantain juomisen jälkeen päivitetään olevansa ”sinkku”. Viimeistään keskiviikkona ollaan taas parisuhteessa sen saman ihmisen kanssa, ja perjantaina uusiksi taas tappelun jälkeen vaikeasti selitettävässä suhteessa.

Lähde: tuntematon (kyseinen lista on napattu Facebookista :)).

Tämän blogin kirjoittajan mielestä lisääkin löytyy: 12. Uutisartikkeleiden jakajat ja kommentoijat, 13. Valokuvaajat, 14. Omia ja edustamansa yrityksen tuotteita ja palveluita kauppaavat ja 15. Musiikkia jakavat.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: ,
Kategoria(t): Facebook

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: