Suosituimmat Google-haut Suomessa 2012

Suosituimmat Google-haut Suomessa tänä vuonna löydät tästä linkistä

Julkkiksia, reseptejä, ajankohtaisia asioita ja ohjeita Googlesta haetaan ja tämä ei ole tietysti olleenkaan yllättävää. Erikoista on se, että mobiililaitteiden listalla ei ole iPhone 5:sta, vaikka Google Trends-työkalua käyttämällä se löytyy vahvana piikkinä raportoinnista. Ehkä tämän laitteen haut eivät sitten olleet kuitenkaan riittävän pitkäkestoisia noustakseen top ten-listalle?

Digitaalisen alan ammattilaisia kiinnostaa varmasti se, että ”mikä on…” -hakujen 10 kärjessä listalla 9 hakua koskee sosiaalista mediaa tai tietotekniikkaa. Ainut listalle päässyt muun aihepiirin asia on CV eli ansioluettelo. Kiinnostusta riittää siis digimaailmaa kohtaan ja perusasioita & ilmiöitä tulee edelleen selittää ja avata laajasti!

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Kategoria(t): Hakukonemarkkinointi (SEM)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: