Koulutus ja konsultointi

KOULUTUKSET

Tervetuloa koulutukseen koskien digitaalista markkinointia, viestintää, myyntiä ja asiakkuudenhallintaa! Olen kouluttanut jo yli 3500 ammattilaista – oikein hyvällä palautteella. Tuotan yrityskohtaisia koulutuspäiviä kattavasti. Yleensä tyytyväinen osallistuja on profiililtaan osaamiseensa päivitystä hakeva markkinoinnin tai viestinnän ammattilainen, koulutuspäällikkö, projektipäällikkö, AMK-opettaja, tuotepäällikkö, tuotantopäällikkö, opettaja, toimitusjohtaja tai johdon assistentti.

Valmiiden, mutta sisällöltään jatkuvasti päivittyvien, koulutuspakettien aiheet ja sisällöt lyhyesti:

1. Digitaalisen markkinoinnin tiekartta. Tässä tilaisuudessa tarjoan perusteet ja läpileikkauksen kaikista oleellisista digitaalisen asiakasjohtamisen ja kommunikoinnin ratkaisuista kaupallisessa toiminnassa tai muussa viestinnässä. Käymme läpi modernia asiakkuudenhallintaa (eCRM), verkkosivustoja, sosiaalista mediaa, näyttömainontaa, kumppanuusverkostoja, hakukonemarkkinointia, mobiilimarkkinointia ja sähköpostimarkkinointia. Yhdessä paketissa kaikki oleellinen vaikkapa uusille yrittäjille tai vanhemmille konkareille, joille Internet-markkinointi eri muotoineen on hiukan vieraampaa, mutta aikaa on vain yhteen kunnon koulutukseen!

2. Hakukonemarkkinointi. Google-fokuksella sekä SEO (luonnollisen löydettävyyden kehittäminen maksamatta mitään hakukoneelle) että maksettu hakukonemarkkinointi (Adwords) käydään läpi kattavasti. Käsiteltävinä aiheina ovat myös web -analytiikka (seuranta) ja konversion optimointi (sivustojen kehittäminen tulosten parantamiseksi). Palaute on ollut tästäkin koulutuksesta erinomaista! Koulutukseen on liitettävissä osallistujien oman tekemisen workshop.

3. Sosiaaliset mediat markkinoinnissa. Mediakenttä elää voimakkaasti ja siitä on muotoutunut aikamoinen viidakko. Yksi suurimmista muutoksista on ollut sosiaalisten medioiden läpimurto. Some on nyt hyvin trendikästä, mutta mistä onkaan kyse ja miten siellä pitäisi organisaationa toimia? Onnistunut toiminta vaatii sekä kokonaisuuden ymmärtämistä että kohderyhmien ja kanavien tuntemista. Tilaisuus nostaa tehokkaasti esiin kaiken oleellisen ja antaa paljon työkaluja oman toiminnan kehittämiseen – oman organisaation sisällä ja ulkoisten kohderyhmien suhteen. Erityisesti käsittelemme Facebookia, Twitteriä, YouTubea ja LinkedIniä.

4. Tehoa sähköpostimarkkinointiin. Osallistuja saa tästä tilaisuudesta riittävän opin tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin. Kaikki oleellinen siis tästä edullisesta, mutta vaativasta kanavasta. Tutkailemme ohjelmistoja, toimivaa sisältöä, lainsäädäntöä ja esimerkkejä onnistuneesta toiminnasta. Kirjoitin muuten kirjankin tästä aiheesta muutama vuosi sitten, ja se on edelleen perustaltaan ajankohtainen. Kirjan voit tilata täältä.

5. Asiakkuudenhallinta ja asiakassuhdemarkkinointi kuntoon. Millään kontaktoinnilla ei ole väliä, jos asiakkaat ja potentiaaliset kohderyhmät eivät ole hallinnassa ja heidän johtamisensa ontuu. Toimiva asiakassuhdemarkkinointi eri kanavissa pohjautuu tietokantoihin ja CRM:ään saumattomasti. CEM on päivän sana, asiakaskokemuksen johtaminen, ja sen tarjoan kattavasti osana koulutusta. Tule hakemaan ryhtiä asiakasjohtamiseen tämän tehokoulutuksen kautta!

6. Tiedolla johtaminen liittyy myös edellisiin, mutta tässä koulutuksessa fokusoidumme eri data-tyyppeihin ja lähteisiin. Esim. big data on monien huulilla, ainakin ICT -alueen ja markkinoinnin ammattilaisten keskuudessa. Trendien ja kohderyhmien seuraaminen on aina kuulunut sekä julkisten toimijoiden että yritysten toimenpiteisiin, mutta nykyinen digitaalisen jalanjäljen maailma antaa aivan toiset mahdollisuudet datan keräämiseen, käsittelyyn ja hyödyntämiseen, kuin mitä aikaisemmin on ollut mahdollista. Suurista tietomääristä käytetään nimitystä ”big data” ja erityisesti sitä käsittelen tässä koulutuksessa – tiedolla johtamisen fokuksella – osallistujaryhmän profiiliin sovitetulla tavalla!

Kysy myös yrityskohtaista, räätälöityä koulutuspakettia tai tukea asioiden toteuttamiseen! Yleensä johtoryhmän kompetenssit muodostuvat insinöörin taidoista, taloushallinnosta, myynnistä, logistiikasta ja tuotannosta. Markkinointi jää usein lapsipuolen asemaan ja syynä tähän saattavat olla puutteet osaamisessakin. Mediakenttä muuttuu myös niin kovaa vauhtia, että edes ammattilaiset eivät aina ehdi seurata kehityksen kulkua, saati sitten nousta sen kärkeen. Päivitän siis mielelläni yritysten, järjestöjen ja muiden organisaatioiden osaajat nykypäivän tiedoilla myös juuri teidän alaanne ja tilanteeseenne liittyen. Pyydä tarjous sähköpostilla osoitteesta kimmo(at)ampiiri.com tai soita 0400 960 963. Kiitos.

KONSULTOINTI JA VALMENTAMINEN

Konsultointia tuotan ”vuokraa markkinointijohtaja” -konseptilla ja asiakkaan tarpeesta riippuen myös muitakin palveluita osana joko kansainvälisen Door Training & Consulting -valmennusyrityksen tai The Ryan Groupin ohjelmia. Esimerkiksi CEM (asiakaskokemuksen johtaminen) on yksi Doorin keihäänkärjistä Suomessa. Tutustu Dooriin ja Ryaniin.

Door

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: