Sosiaalisen median perusteita pk-sektorille

Sosiaalisen median pelikenttä on todella suuri. Kanavia on tuhansia, ja jos vaikkapa mobiilit applikaatiot lasketaan mukaan, niin niitä on jopa satoja tuhansia, koska monessa sovelluksessa on ”somemaisia” elementtejä mukana.

Pk-sektorin toimijoiden on usein vaikea pysyä median myllerryksessä mukana. Toimitusjohtajan päivä on muutenkin täysi, osaaminen usein omalla alalla ja palkattua markkinoinnin ammattilaista ei ole. Lisäksi markkinoinnin ja median kieli ja termit ovat usein vieraita (lyhenteitäkin riittää joka lähtöön). Tiedän tämän konkreettisesti, koska olen kouluttanut tuhansia pienyritysten ammattilaisia digimedioissa.

Aihetta tutkitaan, asiantuntijoita ja oppaita riittää, mutta monesti lyhyet ja napakat selvitykset auttavat parhaiten alkuun. Tästä linkistä löydät tuoreen hämäläisen opinnäytteen otsikolla ”Sosiaalisen median hyödyntäminen pienten elintarvikeyritysten viestinnässä”. Mukana Vääksyn Myllyä ja vastaavia yrityksiä.

 

 

 

Mainokset
Tietoja

Consulting services in marketing.

Tagged with: ,
Kategoria(t): Sosiaalinen media

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

huhtikuu 2014
ma ti ke to pe la su
« Hel   touko »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

Virhe: Twitter ei vastaa. Odota muutama minuutti ja lataa sitten tämä sivu uudelleen.

%d bloggers like this: