Sosiaalisen median perusteita pk-sektorille

Sosiaalisen median pelikenttä on todella suuri. Kanavia on tuhansia, ja jos vaikkapa mobiilit applikaatiot lasketaan mukaan, niin niitä on jopa satoja tuhansia, koska monessa sovelluksessa on ”somemaisia” elementtejä mukana.

Pk-sektorin toimijoiden on usein vaikea pysyä median myllerryksessä mukana. Toimitusjohtajan päivä on muutenkin täysi, osaaminen usein omalla alalla ja palkattua markkinoinnin ammattilaista ei ole. Lisäksi markkinoinnin ja median kieli ja termit ovat usein vieraita (lyhenteitäkin riittää joka lähtöön). Tiedän tämän konkreettisesti, koska olen kouluttanut tuhansia pienyritysten ammattilaisia digimedioissa.

Aihetta tutkitaan, asiantuntijoita ja oppaita riittää, mutta monesti lyhyet ja napakat selvitykset auttavat parhaiten alkuun. Tästä linkistä löydät tuoreen hämäläisen opinnäytteen otsikolla ”Sosiaalisen median hyödyntäminen pienten elintarvikeyritysten viestinnässä”. Mukana Vääksyn Myllyä ja vastaavia yrityksiä.

 

 

 

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: ,
Kategoria(t): Sosiaalinen media

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: