LinkedIn tuo kävijät ja Youtube vie katsojat

Hei!

Katsokaa alla olevan linkin takaa muutamia selkeitä lukuja eri digikanavista ja medioista, koskien yritysten Web-sivustoille tulevan liikenteen lähteitä ja laitteita. Infograafin alaosasta löytyy taulukko, mikä havainnollistaa erityisesti LinkedInin vahvan roolin some-kanavien kerhossa, siis liikenteen ohjaamisessa halutulle sivustolle; Insight.

Kokonaisliikenne yrityssivustoille kasvaa, mobiililla (kännykät ja tabletit) tehdyt vierailut lisääntyvät todella vahvasti (mutta vain viidesosa yrityksistä on optimoinut sivustonsa näille päätelaitteille), LinkedIn on  tärkein some-kanava yritysten välisessä toiminnassa, noin puolet liikenteestä tulee hakukoneiden kautta (Suomessa Googlen osuus tästä on yli 90%) jne.

Vastaavia lukuja on vaikea saada Suomesta, mutta tilanne lienee samansuuntainen täälläkin. Lumiat ovat kuitenkin meillä merkittävämmässä roolissa, kuin tutkimuksen kotimaassa Iso-Britanniassa.

Youtube on muuten hyvin merkittävä kanava Suomessakin – Digipeoplen Pekka Tuominen kirjoitti aiheesta bloggauksen ja sen löydät tämän linkin takaa.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: ,
Kategoria(t): LinkedIn, Sosiaalinen media, Youtube

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: