Ajankohtaisia bloggauksia sisältömarkkinoinnista

Verkottuminen on hyvästä ihmiselle itselleen ja myös hänen liiketoiminnalleen. Näin ainakin monesti väitetään. Lisäksi omien lukijoideni palveleminen on aina lähellä sydäntäni. Niinpä keräsin tähän muutamia tuoreita, hyviä bloggauksia muilta bloggaajilta, pääosin sisältömarkkinoinnin aiheen ympäriltä kirjoitettuna.

Content

6 oleellista asiaa sisältömarkkinoinnista by Matti Lintulahti. Content marketing on päivän teema ja siitä kannattaa lukea kaikki oleellinen!

Paketoi asiasi by Ville Tolvanen. Tältä kaverilta riittää muuten juttua, räväkkäänkin sävyyn kerrottuna. Tässä aiheena on viestien paketointi, mutta interaktiivisesti ja kohderyhmää kuunnellen.

Why you’re not ready for content marketing by Gilad de Vries. Niin, tämä muodikas aihe vaatii resursseja ja toiminnan fokuksen muuttamisen kampanjoista pitkäjänteiseen sisällöntuotantoon ja jakamiseen.

Parvijohtaja Poppanen by Katri Luukka. Parvijohtaminen on muodikkaan parvitoiminnan yksi muoto. Parvessa eli ryhmissä ja yhdessä voi tehdä kaikkea tuotekehityksestä yhteiseen presentaatioon. Tällaisen mahdollistamiseksi löytyy myös erilaisia ohjelmistoja wikeistä Google Docsiin. Ja suomalainen xTune. Asia liittyy sisältömarkkinointiin, koska yhdessä saamme enemmän, nopeammin ja monipuolisempaa sisältöä kuin yksin!

Miksi olette olemassa by Dingle/ Jan Ropponen. Rolex ei myy kelloja, vaan luxusta elämään. Sisältömarkkinoija saa luotua sisältöä asiakkaidensa tarpeista, tavoitteista ja ympäristöstä paremmin kuin puhumalla itsestään brändinä.

Ja bonuksena tässä vielä vinkki Facebookin tuoreimmasta uudistuksesta eli uutisvirran päivittämisestä kauniiksi, kuvitetuksi virraksi. Jokainen meistä voi olla sisällöntuottaja!

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , ,
Kategoria(t): blogit, Sisältömarkkinointi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: