Youtuben Suomen kanava on avattu

youtube-logo

Google lanseerasi Youtuben Suomen kanavan ja mainosratkaisut Helsingissä 5.2.2013. Youtubeen on toki päässyt täältäkin aina osoitteessa youtube.com (jos ette tienneet :)), mutta nyt olemme saaneet juuri meille suomalaisille tarkoitetun sivuston (youtube.fi), jonka kautta palvelun käyttäjät näkevät entistä enemmän kotimaista sisältöä. Myös mainostajille tämä tuo uusia mahdollisuuksia, koska mainokset voidaan nyt kohdistaa juuri suomalaisille katsojille. Verkkovideoista on tullut valtava liiketoiminta-alue, johon perinteisetkin mediatalot panostavat nyt tosissaan – ja varmasti mainostajatkin yhä suuremmassa määrin. Youtube on muuten Suomen neljänneksi suosituin verkkosivusto ja maailman toiseksi suurin hakukone kuningas Googlen jälkeen. Se on myös keskeinen sosiaalisen median median elementti, koska ainakin asiassa sisällä olevat julkaisijat avaavat omat kanavansa, kehittävät suhteita kohderyhmiin ja kannustavat sisällön jakamiseen yksittäisten videoiden tarjoamisen sijasta.

Aiheesta lisää:

– Tulos Helsinki kirjoitti kattavan artikkelin kyseisestä aiheesta, erityisesti mainostajan kannalta katsottuna, ja sen löydät tämän linkin kautta, ole hyvä

– Youtuben mainonnasta löydät tietenkin lisää infoa heiltä itseltään ja tässä on suora linkki sinne

– Youtuben Suomen kanava löytyy suoraan tästä

Aiheeseen liittyy vahvasti television katselun ja roolin muuttuminen. Nykyisin alkaa olla jo vaikeaa määritellä, että mikä oikein onkaan televisio. Berliinissä on parhaillaan menossa Camp Berlin-tapahtuma, missä aiheena on ”re-thinking television”. Paikalla on ollut mm. MTV Media Oy:n toimitusjohtaja Heikki Rotko, jonka puheen löydät, kuinka ollakaan, Youtubesta ja tästä linkistä. Pakka on ainakin sekaisin, kun mukaan lasketaan Youtuben lisäksi HBO, Netflix, MTV3:n Katsoma ja Ylen Areena. Mielenkiintoista on kyllä nähdä, että mihin tämä kaikki johtaa!

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , , , ,
Kategoria(t): Sosiaalinen media, Verkkomainonta, Yleistä Internet-markkinoinnista ja verkkomedioista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: