Digitaalisella kypsyydellä on suuri merkitys

Moni organisaatio huomaa varmasti digitaalisten toimenpiteiden merkityksen seuraamalla kassavirtaa, kampanjoiden ROI:ta, rekrytointien onnistumista digikanavissa, kanavakohtaisia mittareita (vaikkapa asiakaspalvelun tehostumista Facebookissa), työn tehostumista sekä oman organisaation sisällä että verkostossa, saavutettuja säästöjä ja kustannuksia – tai kaikkia näitä. Tai ei mitään.

Capgemini Consulting ja tutkimuslaitos MIT Center for Digital Business julkistivat nyt maanantaina 5.11.2012 tulokset globaalista kyselytutkimuksesta, joka kartoitti yritysten tapoja hallita ja hyödyntää nopeasti digitalisoituvaa toimintaympäristöä. Mukana tutkimuksessa oli 400 yritystä. Tässä tutkimuksessa digitaalisella teknologialla tarkoitettiin sosiaalista mediaa, mobiilisovelluksia, analytiikkaa ja sulautettuja järjestelmiä, jotka parantavat oman liiketoiminnan sisäistä suorituskykyä, asiakkuuden hallintaa ja arvolupauksia.

Tutkimus paljastaa merkittävän ja mitattavissa olevan edun suorituskyvyssä niissä organisaatioissa, joilla on kehittynyt eli kypsä lähestymistapa digitaaliseen muutokseen. Nämä yritykset menestyvät kilpailijoitaan paremmin monilla taloudellisilla mittareilla mitattuna; ne tekevät nykyisillä resursseillaan (!) keskimäärin 9% enemmän liikevaihtoa, niiden kannattavuus on 26% kilpailijoitaan parempi, ja sijoittajat hinnoittelevat ne 12% kilpailijoitaan arvokkaammiksi. Kyseessä ei ole mikään pieni asia, vaan todelliset hyödyt ja hyvin perinteisillä mittareilla mitattuna! Tutkimuksesta löytyy lisää täältä.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , ,
Kategoria(t): Internet-teknologiat, Yleistä Internet-markkinoinnista ja verkkomedioista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: