Automaattinen twiittausten julkaisu pois LinkedInistä

Twitter on lopettanut yhteistyön LinkedInin kanssa.

Vuodesta 2009 toiminut yhteistyö on mahdollistanut molempia palveluja käyttäville automaattisen Twitter-viestien julkaisun myös Linkedinissä, mutta enää tämä ei ole mahdollista. LinkedInin käyttäjät voivat toki edelleen julkaista palvelussa linkkejä twiittauksiinsa.

Tämä muutos on monelle LinkedIn-aktiiville jopa helpotus, sillä ainakin nopeatempoinen twiittaaminen kuuluu minusta kyseiseen kanavaan, ei vakavampaan (?) ja syvällisempään (?) LinkedIniin. Ainakin minulla on sellaisia Twitter-tuttuja, jotka julkaisevat jopa 20 minuutin välein tilannekatsauksia elämästään, tai katsauksia verkkomedioihin, jolloin LinkedInin päivityslistaus on täyttynyt tällaisesta.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , ,
Kategoria(t): Sosiaalinen media

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: