Onko ”flash mob” tuttu käsite?

Flash mob on tapahtumatyyppi, missä joukko ihmisiä kerääntyy ennaltasovittuna ajankohtana julkiselle paikalle ja tekee  jotain odottamatonta. Tapahtumat suunnitellaan yleensä Internetin välityksellä (usein sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookin ryhmissä), jolloin osanottajien haaliminen ja tapahtuman suunnitteleminen on tehokasta. Suomeksi termistä flash mob on käytetty nimeä äkkiryhmä. Markkinoinnissa tätä mallia käytetään myös ja tässä on todella hyvin toteutettu flash mob-tyyppinen mainoskampanja (Belgiassa, TNT:n tempaus) ja tässä tuore kotimainen viritys  kaupassa Oulussa. Luonnollisesti konseptiin kuuluu tapahtuman kuvaaminen ja tallenteen jako verkossa, jolloin flash mobia voidaankin hyvin pitää yhtenä vahvimmista liitoista virtuaalisen maailman ja fyysisen todellisuuden välillä :)?

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , ,
Kategoria(t): Sosiaalinen media, Yleistä Internet-markkinoinnista ja verkkomedioista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: