Kopiota koko journalismi nykyisin – mahdollisuus PR:lle?

Helsingin yliopiston tuore julkaisu ”Suuri osa uutisista on kopioituja tai kierrätettyjä”  kuvailee minusta toimittajien työtä nykyisin aika osuvasti. Elämme ”copy-paste-maailmassa” myös tässä suhteessa. Mitä tämä merkitsee viestijälle/ markkinoijalle? Minusta ANSAITUN MEDIAN saaminen on helpompaa kuin ennen, sillä hyvin toimittajalle syötetty tiedote (vaikkapa sähköpostilla) riittävän kattavalla sisällöllä voi hyvinkin johtaa lähettäjän pääsemiseen varsinaiseen mediaan haluamallaan tavalla ja sisällöllä. Kiireinen toimittaja ”ostaa” aikaisempaa helpommin valmiita ajatuksia, käyttää lähteinä muita medioita ja myös tiedottajan lähteitä. Ja tämähän taas tuo julkisuutta, mikä taas vaikuttaa helposti sekä brändiin, myyntiin että mahdollisten linkkien kautta myös hakukonenäkyvyyteen. Summa summarum; syötä toimittajia mahdollisimman hyvin mietityillä, julkaisukelpoisilla tiedotteilla ja muilla viesteillä, jotka linkittävät myös riittäviin lähteisiin!

Mainokset
Tietoja

Consulting services in marketing.

Tagged with: ,
Kategoria(t): Sähköpostimarkkinointi (email marketing), Yleistä Internet-markkinoinnista ja verkkomedioista, Yritysviestintä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

marraskuu 2011
ma ti ke to pe la su
« syys   Jou »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggers like this: