Panostuksista verkkomediaan Suomessa Q3/2011

IAB Finland ry edustaa Suomessa kansainvälistä IAB:ta (The European Interactive Advertising Bureau). Toimin muuten itsekin IAB Finlandin edeltäjän ”VERMEN” hallituksessa vuosituhannen vaihteessa. IAB Finland tutkii säännöllisesti Suomen markkinoijien panostuksia digitaalisiin medioihin ja täältä löytyvät (7.11.2011) julkistetut tuoreimmat luvut. Selvää kasvua (9 %) verrattuna vuoden 2010 vastaavaan jaksoon ja esim. Facebook-mainonta oli nyt 3 MEU. Huomatkaa, että lukuja on vaikea tarkistaa, sillä esim. Google antaa huonosti Adwords-markkinoinnin lukuja ja Facebookissa tapahtuu hyvin paljon muutakin kuin perinteistä CPC-mallista mainontaa. Summa summarum: digitaalinen markkinointiviestintä kasvaa koko ajan!

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: ,
Kategoria(t): Yleistä Internet-markkinoinnista ja verkkomedioista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: