Bublaa auki

Suomalainen Bublaa julkaistiin näkyvästi eilen 8.6.2011. Kyseessä on uusi sosiaalisen median palvelu, eräänlainen asioiden Facebook. Palvelun perustajien mukaan eri julkaisualustojen välissä on edelleen tilaa tällaiselle uudenlaiselle ratkaisulle, sillä kaikki eivät osaa tai halua rakentaa ja markkinoida omaa Web-siteä, blogeihin ei taas ole helppoa saada lukijoita ja keskustelufoorumeissa voi vain keskustella. Wikipediassa ei voi hallita mitään aihetta yksin. Bublaassa kuka tahansa voi perustaa yhteisöjä haluamiensa aiheiden ympärille. Palvelu pyrkii tarjoamaan puuttuvan palasen sisäpiireistä koostuvien yhteisöpalvelujen ja kaikille avointen foorumien välille. Mainontaa itse palvelussa ei ole, mutta kupliin sitä voi tulla. Levitä sanaa tästä vaikka Facebookin kautta, sillä vaikka palveluita syntyy ja kuolee (ja somessa alkaa olla kuplaa jo ihan aiheenakin), niin kotimaisia virityksiä kannattaa hyödyntää ja kannustaa. Minusta tämä sopii erinomaisesti vaikkapa päivän polttavien asioiden koonti- ja julkaisualustaksi tai selkeän aihepiirin foorumiksi. Tutustu palveluun tästä.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: ,
Kategoria(t): Sosiaalinen media

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: