Suunnittele seuraavat 12 kuukautta!

Katso ainakin tämä Robin Sharman video, jos et muuta katso tänä vuonna. Ei yhtään haittaa, vaikka se on vuodenvaihteessa tuotettua tavaraa, sillä idea elää vielä näin keskellä vuottakin. Keskeinen sisältö on tässä:

1. Juhliminen on tärkeää ja aloita siitä. Tässä ei kuitenkaan tarkoiteta baariin menemistä tuosta noin ilman syytä, vaan itsensä palkitsemista jollakin sopivalla tavalla omiin saavutuksiin liittyen. Mitä olen tehnyt viimeisen vuoden aikana, mitä voisin juhlia? Niin suuret kuin pienetkin saavutukset lasketaan. Tästä tulee hyvä perusta jatkolle.

2. Oppiminen. Mitkä kolme parasta oppia bisnekseen (ja muuhunkin) olen saanut viimeisen vuoden aikana? Entä omaan elämääni liittyen?

3. Asioiden selventäminen vie mestaruuteen. Valitse viisi suurempaa asiaa, joita tavoittelet tänä vuonna. Mieti myös arvosi, sillä ne määrittävät sinut. Kannattaa toki myös selventää tavoitteet, esimerkiksi määrittelemällä 15 tavoitetta, jotka päätät saavuttaa. Kannattaa myös kirjoittaa tavoitteisiin pääsemistä koskeva kirjallinen suunnitelma.

4. Visualisoi tunnepitoisesti miltä tuleva 12 kk näyttää. Työssä, kotona, terveyden kohdalla ja missä vain tärkeässä. Oma käyttäyminen on seurausta oman mielikuvituksen tuotteista. Me toteutamme ajatuksiamme.

Yksinkertainen on kaunista :)?

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with:
Kategoria(t): blogit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: