Salaa sähköpostin vastaanottajat!

Aika rankka, mutta klassinen virhe TechCrunchilta; sähköpostiviestin kaikki 450 vastaanottajaa näkivät toisensa. Tällaisessa lähetyksessä vastaanottajat pitää ehdottomasti laittaa ”blind carbon copy” (bcc:) -kenttään, jolloin vastaanottajat eivät näe toisiaan. Huom. tässäkin tapauksessa vastaanottajat näkevät kuitenkin (”undisclosed-recipients”-merkinnästä), että viesti on osoitettu useille, piilotetuille vastaanottajille. Vielä parempi ratkaisu on käyttää ammattimaista sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistoa kaikissa näin laajoissa lähetyksissä, sillä hyvä softa lähettää viestin aina yksilöllisesti to-kentässä, vaikka lähetyslistan koko olisi 450.000 osoitetta. Tällöin viestittäjä pystyy seuraamaan myös viestin avaamista ja sisällössä olevien linkkien klikkaamista.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , ,
Kategoria(t): Sähköpostimarkkinointi (email marketing)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: