Markkinoinnin kohdistamisesta, mm. Jungnerin näkemys 30.8.2010

Mielenkiintoista on nähdä, miten ”isot pojatkin” heräävät mediamaailman myllerrykseen. Nyt käydään keskustelua YLEn rahoituksesta ja samalla mainonnan kohdistamisesta esim. telkkaria koskien. Tässä linkissä yksi ajankohtainen, hyvä artikkeli käydystä keskustelusta.

Onhan se ihmeellistä, että ehkä muutamaa prosenttia suomalaisista vaivaa peräpukamat tai jalkasieni. Silti kaupallinen TV tuntuu olevan täynnä tätä mainontaa. No, lääkefirmat mainostavat todellisuudessa kyseisten tuotteiden lisäksi myös firmojaan (lääkemainonta on rajattua) ja nykyisellä ”unisex-aikakaudella” tamponi-mainos saattaa kiinnostaa myös tiettyä miesryhmää. Mutta olen kyllä vahvasti kohdentamisen kannalla – jolloin meiltä kuluttajilta vaaditaan kyllä tietojemme tarkkaa luovuttamista mm. yhteisöpalveluiden kautta kaupallisiin tarkoituksiin!

Summa summarum: mainonnan kohdentaminen on ainut oikea tie yrityksen menestykseen ja kuluttajan kunnioittamiseen. Tästä voisi käyttää nimitystä ”asiakassuhdemarkkinointi” sisältäen myös uusasiakashankinnan.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with:
Kategoria(t): Asiakkuudenhallinta (CRM), Yleistä myynnistä ja markkinoinnista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: