Markkinoinnin kohdistamisesta, mm. Jungnerin näkemys 30.8.2010

Mielenkiintoista on nähdä, miten ”isot pojatkin” heräävät mediamaailman myllerrykseen. Nyt käydään keskustelua YLEn rahoituksesta ja samalla mainonnan kohdistamisesta esim. telkkaria koskien. Tässä linkissä yksi ajankohtainen, hyvä artikkeli käydystä keskustelusta.

Onhan se ihmeellistä, että ehkä muutamaa prosenttia suomalaisista vaivaa peräpukamat tai jalkasieni. Silti kaupallinen TV tuntuu olevan täynnä tätä mainontaa. No, lääkefirmat mainostavat todellisuudessa kyseisten tuotteiden lisäksi myös firmojaan (lääkemainonta on rajattua) ja nykyisellä ”unisex-aikakaudella” tamponi-mainos saattaa kiinnostaa myös tiettyä miesryhmää. Mutta olen kyllä vahvasti kohdentamisen kannalla – jolloin meiltä kuluttajilta vaaditaan kyllä tietojemme tarkkaa luovuttamista mm. yhteisöpalveluiden kautta kaupallisiin tarkoituksiin!

Summa summarum: mainonnan kohdentaminen on ainut oikea tie yrityksen menestykseen ja kuluttajan kunnioittamiseen. Tästä voisi käyttää nimitystä ”asiakassuhdemarkkinointi” sisältäen myös uusasiakashankinnan.

Tietoja

Consulting services in marketing.

Tagged with:
Kategoria(t): Asiakkuudenhallinta (CRM), Yleistä myynnistä ja markkinoinnista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

elokuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Kes   Lok »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggers like this: