Päivitetty lista sosiaalisen median lähteistä

Ohessa pdf-muodossa kattavasti erilaisia lähteitä sosiaalisesta mediasta ja hiukan muustakin. Suomessa on nyt noin 1,75 miljoonaa Facebook-tiliä ja 45.000 Twitter-käyttäjää. IRC Gallerian viikoittaiset käyttäjämäärät ovat laskeneet, mutta palvelulla on edelleen noin 600.000 viikottaista käyttäjää.  Olemme löytäneet ainakin ensimmäisen some-palvelun todella vahvasti, mutta hyvin paljon muutakin siis on. Markkinoija tarvitsee ohjeita ja näkemystä omaan näkökulmaansa, ja jos tämän listan linkit käy läpi, niin isompia aukkoja tuskin enää jää. Toki jäljelle jää se ikuinen kysymys, että miten minä tätä kaikkea hyödynnän? Poimi tästä pdf Kuumat_sos.media_062010, ole hyvä.

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , ,
Kategoria(t): blogit, Sosiaalinen media

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: