Evianin ”Roller Babies”-viraali rikkoo ennätykset

Evianin viraali-kampanja, Roller Babies, pääsee Guinnessin ennätysten kirjaan 45 miljoonan katsojan vauhdittamana. Voi vain todeta, että ”CONTENT IS STILL KING” eli vahva sisällöntuotanto saa kuluttajat paitsi katsomaan mainontaa niin myös jakamaan sitä ystävilleen. Tämä jos mikä on yhteisöllisyyden ja osallistavan Web 2.0-maailman voimaa kaupallisessa yhteydessä. Kuitenkaan emme näe täällä kovinkaan usein halpoja videoita (mitähän maksoi tuottaa tämä ja toinen hitti, Samsung Led lampaineen?), sillä vain rahalla saa edelleen laatua. Markkinoijan kannalta laadulla saa brändiin uskomatonta rakennusmateriaalia, nykyisellä verkon kanavarakenteella globaaleja kohderyhmiä ilman hintaa kontaktista ja koko hommalla ”ansaittua mediaa” eli lehdistön, verkkomedioiden ja muiden ammattijournalistien lanseeraamaa julkisuutta. Mutta jos sisällön idea on todella hyvä, niin tuotantoon ei välttämättä tarvita globaalin toimijan budjetteja. Koska näemme siis Marimekon, Iittalan yms. näillä areenoilla? Luulisi vaikkapa Duudsonien sopivan vauhdittamaan vaikka mitä :). Roller Babies saa muuten näkyvyyttä myös Suomessa alkavana vuonna, telkkarin dokumentin kautta (artikkeli tästä julkaistu 15.12.2009 Markkinointi ja Mainonta-lehdessä).

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: ,
Kategoria(t): Sosiaalinen media
One comment on “Evianin ”Roller Babies”-viraali rikkoo ennätykset
  1. […] is still king,” totesi Ampiiri blogissaan ja olen täsmälleen samaa mieltä. Pieni ja halpakin voi toimia jos idea on kirkas ja […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: