Hakukonemarkkinointia koskevia oppaita

Hei. Haku on pull-marketingin osa-alue, joka on todella fokuksessa nykyisin. Webin ”hunajapurkille” pitää ohjata ja tehokkaasti. Kuvioon kuuluu sitten kyllä myös kävijän tunnistaminen (Web analytics, surveys yms.) ja siihen kannustaminen hyvin toimivalla ”landing pagella” (vaikka houkuttelevalla uutiskirjeen tilauksen promolla), sopivat outbound email-kampanjat, joko automaattisesti tai muuten, ja koko komeuden kruunaaminen sosiaalisten medioiden ja toimivien partneriverkostojen tuella. Ohessa IAB Finlandin uunituoreita pdf-filejä hakuun liittyen. Olen itsekin tuon järjestön jäsen ja näkemykset sieltä ovat laadukkaita ja puolueettomia. Katso siis Hakumarkkinointi_mediamixissä, Miksi_hakukonepalvelut_kannattaa_ostaa_palveluntarjoajalta ja IABn_Hakusanamainonnan_ostajan_opas

Lisäksi pohtisin oman Web-siten sisäistä hakua eli ”onsite searchia” ja hakusanoja tässä yhteydessä. Hyvä haku lisää sivuston konversiota, sitouttaa ja vähentää kysymyksiä asiakaspalveluun. Tässä mielestäni hyvä näkemys aiheesta (Hurolian) ja hyvä artikkeli (ClickZ).

Mainokset
Tietoja

Consulting services in marketing.

Tagged with: , , ,
Kategoria(t): Hakukonemarkkinointi (SEM)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

lokakuu 2009
ma ti ke to pe la su
« syys   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

Virhe: Twitter ei vastaa. Odota muutama minuutti ja lataa sitten tämä sivu uudelleen.

%d bloggers like this: