Hakukonemarkkinointia koskevia oppaita

Hei. Haku on pull-marketingin osa-alue, joka on todella fokuksessa nykyisin. Webin ”hunajapurkille” pitää ohjata ja tehokkaasti. Kuvioon kuuluu sitten kyllä myös kävijän tunnistaminen (Web analytics, surveys yms.) ja siihen kannustaminen hyvin toimivalla ”landing pagella” (vaikka houkuttelevalla uutiskirjeen tilauksen promolla), sopivat outbound email-kampanjat, joko automaattisesti tai muuten, ja koko komeuden kruunaaminen sosiaalisten medioiden ja toimivien partneriverkostojen tuella. Ohessa IAB Finlandin uunituoreita pdf-filejä hakuun liittyen. Olen itsekin tuon järjestön jäsen ja näkemykset sieltä ovat laadukkaita ja puolueettomia. Katso siis Hakumarkkinointi_mediamixissä, Miksi_hakukonepalvelut_kannattaa_ostaa_palveluntarjoajalta ja IABn_Hakusanamainonnan_ostajan_opas

Lisäksi pohtisin oman Web-siten sisäistä hakua eli ”onsite searchia” ja hakusanoja tässä yhteydessä. Hyvä haku lisää sivuston konversiota, sitouttaa ja vähentää kysymyksiä asiakaspalveluun. Tässä mielestäni hyvä näkemys aiheesta (Hurolian) ja hyvä artikkeli (ClickZ).

Tietoja

Consulting services in strategy, sales and marketing

Tagged with: , , ,
Kategoria(t): Hakukonemarkkinointi (SEM)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Klikkaa alta tilataksesi tämän blogin uudet artikkelit sähköpostiisi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: